Merken traphekjes

Als jonge ouder vind je het waarschijnlijk heel belangrijk dat je kind veilig thuis kan spelen. Zodra je kleine begint rond te kruipen, wil je hem of haar dan ook rustig in de buurt van de trap kunnen laten spelen – zonder dat dat voor onveilige situaties zorgt. Een traphekje biedt uitkomst!

Er zijn verschillende merken traphekjes te koop, ieder met hun eigen kenmerken en visie. De verschillen tussen de merken traphekjes zitten hem met name in de details, zoals ergonomische handgrepen of softclose sluitingen. Van ieder merk traphekje zijn er verschillende soorten te koop, zoals klemhekjes of spijlenhekjes.

Bekijk hier de beste en veiligste merken traphekjes die op dit moment veel verkocht worden.

 
Merken traphekjes

 

Safety 1st logo

De naam van Safety 1st spreekt eigenlijk al voor zich: Safety 1st ontwikkelt veiligheidsproducten voor baby’s en kinderen. En dus ook traphekjes! Maar welk Safety 1st traphekje is nou eigenlijk de beste keuze? Je leest het hier.

→ Meer over Safety 1st traphekjes

BabyDan logo

Als ouder wil je natuurlijk dat je kind altijd veilig is. BabyDan traphekjes zorgen ervoor dat je je minder zorgen hoeft te maken om de veiligheid van je kleine, zodat je meer quality time met je kind kan doorbrengen.

→ Meer over BabyDan traphekjes

A3 Baby & Kids logo

A3 Baby & Kids heeft veiligheid en functionaliteit hoog in het vaandel staan. Niet voor niets heeft de Consumentenbond twee hekjes uitgeroepen tot ‘Beste uit de Test’ en ‘Beste Koop’. Bekijk hier de beste A3 Baby & Kids traphekjes.

→ Meer over A3 Baby & Kids traphekjes

Kidsriver logo

Kidsriver is een merk dat verschillende babyartikelen verkoopt, zoals autostoeltjes en traphekjes. Door een Kidsriver traphekje te gebruiken, kan je kindje in ieder geval niet zomaar de trap op kruipen, of erger nog: van de trap vallen.

→ Meer over Kidsriver traphekjes

Lascal KiddyGyard logo

Lascal Kiddyguard staat bekend om zijn oprolbare traphekjes. Die nemen weinig ruimte in en zijn ook nog eens haast niet zichtbaar als je ze oprolt. Opgeruimd staat netjes: ideaal als je voor een veilig en stijlvol interieur gaat.

→ Meer over Lascal KiddyGyard traphekjes

 

Noma logo

Zoek je een Noma traphekje, dan is de keuze reuze: van functionele metalen klemhekjes tot elegante houten schroefhekjes. Noma is een merk dat oog heeft voor een stijlvol, modern design.

→ Meer over Noma traphekjes

Munchkin logo

Munchkin is een bekend merk als het gaat om producten voor baby’s en peuters. Zo heeft Munchkin drinkbekers, autospiegels, accessoires voor kinderwagens en dus ook traphekjes ontwikkeld.

→ Meer over Munchkin traphekjes

Hauck logo

Hauck is een bekend kinderveiligheidsmerk. “We make babies happy!” is het motto van Hauck: met een Hauck traphekje zorg je niet alleen voor een huis vol veiligheid, maar ook vol plezier.

→ Meer over Hauck traphekjes

[/columns
top