Bijzondere traphekjes

Niet iedere trap is geschikt voor een ‘gewoon’ traphekje. Zo heb je bij een open trap of een wenteltrap vaak een ander soort traphekje nodig dan bij een doorsnee trap. Heb je een moeilijke trap en zoek je daarvoor een geschikt traphekje, dan ben je hier op de goede plek.

Maar er kunnen ook andere redenen zijn dat je een bijzonder traphekje nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je een extra hoog traphekje zoekt, of juist een traphekje dat geschikt is om je honden van de trap te houden. Wat de reden ook is: op deze pagina vind je een overzicht van diverse bijzondere traphekjes. Ze hebben een ding gemeen: ze zijn zeker niet doorsnee!


 

Uitschuifbaar traphekje

Uitschuifbaar traphekje

Zoek je een traphekje dat je makkelijk zelf passend kunt maken, zodat -ie precies in het trapgat of de deuropening past? Of je nou een smalle of brede ruimte wil overbruggen: de breedte van een uitschuifbaar traphekje kun je zelf bepalen.

→ Meer over uitschuifbare traphekjes

Traphekje open trap

Traphekje open trap

Een open trap brengt misschien nog wel meer gevaren met zich mee dan een ‘gewone’ trap. Waar moet je op letten bij de aankoop van een traphekje voor een open trap? En welke traphekjes zijn geschikt voor open trappen? Je leest het hier.

→ Meer over traphekjes open trap

Traphekje met hoek

Traphekje met hoek

Heeft het trapgat in jouw huis aan de ene kant een muur, maar aan de andere kant niet? Of heeft het trapgat een ‘gek’ hoekje waardoor een normaal traphekje niet past? Dan is een traphekje met hoek wellicht de oplossing die je zoekt!

→ Meer over hoek traphekjes

 

Hoog traphekje

Hoog traphekje

Een gemiddeld traphekje is 75 centimeter hoog. Heb je een echte klimmer en klauteraar in huis? Of wil je ervoor zorgen dat je honden niet over het traphekje heen kunnen springen? Dan kun je het beste een hoog traphekje kopen.

→ Meer over hoge traphekjes

Veiligheidshekje

Veiligheidshekje

Een veiligheidshekje is eigenlijk een soort traphekje, maar dan groter. Je kunt er bijvoorbeeld een deel van de woonkamer mee afzetten, of de keuken. Zo loop je geen kans dat je kindje per ongeluk op plekken komt waar hij of zij beter niet kan komen.

→ Meer over veiligheidshekjes

Hondenhekje

Hondenhekje

Wil je ervoor zorgen dat je hond niet kan ontsnappen? Of wil je zeker weten dat je trouwe viervoeter niet zomaar de trap op kan? Dan is een hondenhekje precies wat je nodig hebt. Met een hondenhek hou je je huisdieren op een plaats die veilig voor ze is.

→ Meer over hondenhekjes

top