Materiaal en kleur

Het oog wil ook wat, toch? Het is dan ook niet gek dat je specifiek op zoek bent naar een traphekje van een bepaald materiaal of in een bepaalde kleur. Zo kun je het traphekje goed laten matchen met je interieur.

Materiaal traphekje: hout, metaal of kunststof

Traphekjes worden vaak gemaakt van hout of metaal. Dit zijn meestal spijlenhekjes die je kan vastklemmen of vastschroeven. Er bestaan ook oprolbare traphekjes die van kunststof gaas gemaakt zijn. Toch zul je merken dat de meeste traphekjes of van hout, of van metaal gemaakt zijn. We zetten de populairste metalen en houten traphekjes voor je op een rij.

Houten traphekje

Houten traphekje

Traphekjes van hout zijn doorgaans zowel stevig als stijlvol. Ze hebben een gemene deler: ze houden je kind veilig in de buurt van de trap. We hebben de beste traphekjes van hout hier voor je op een rij gezet.

→ Meer over houten traphekjes

Metalen traphekje

Metalen traphekje

De meeste traphekjes zijn gemaakt van metaal. Dit is stevig en duurzaam materiaal, waardoor een metalen traphekje lang meegaat en wel tegen een stootje kan. Bekijk hier de populairste metalen traphekjes.

→ Meer over metalen traphekjes

 

Kleur traphekje: zwart of wit (en nog veel meer)

De meeste traphekjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Van oudsher zijn witte traphekjes de standaard, maar het zwarte traphekje maakt dankzij de industriële woontrend een opmars. Sommige houten traphekjes zijn ook verkrijgbaar in blank hout, wat goed past bij een rustige, natuurlijke inrichting. Er zijn ook fabrikanten die traphekjes in grijs of rosé goud maken. Je kunt het haast zo gek niet verzinnen of het bestaat. Bekijk hieronder de populairste kleuren traphekjes van dit moment: wit en zwart.

Zwart traphekje

Zwart traphekje

De kleur zwart past goed bij de industriële woontrend van nu. Geen wonder dat zwarte traphekjes zo populair zijn! Op deze pagina hebben we de beste zwarte traphekjes voor je op een rij gezet.

→ Meer over zwarte traphekjes

Wit traphekje

Wit traphekje

Witte traphekjes zijn al sinds lange tijd de standaard. Ze passen goed bij vrijwel ieder interieur en vallen minder op als je bijvoorbeeld witte muren of een witte trap hebt. Bekijk hier de beste.

→ Meer over witte traphekjes
top